Zebrano® Project

Interior Design

Méltán híres tervező csapatunkkal várjuk, hogy a Te elképzeléseidet is valóra váltsuk!

Minden tervezői munkánkat megelőzi egy személyes találkozó bemutatótermünkben melyre javasoljuk, hogy foglalj időpontot

ide kattintva.

Magyarországi Bemutatótermünk

Azért is érdemes hozzánk eljönni, mert egyfelől inspirációt tudsz gyűjteni, másfelől meg tudjuk hallgatni az elképzeléseidet. Fontos, hogy egy ilyen egyedi project esetén a bútorainkat, világításainkat és a textileket is teljesen személyre lehet szabni vagy akár a kínálatunkban nem létező terméket is le tudunk gyártani, hiszen ehhez minden technológiai feltétel adott.

Szükséges dokumentumok a tervezés megkezdéséhez

Lehetőség szerint hozz magaddal egy méretezett alaprajzot, ennek hiányában a felmérést nekünk kell elvégeznünk ami meglassíthatja a tervezési folyamatot mivel a project bonyolultságától függően elképzelhető, hogy Törökországból kell kollégát hoznunk és bevonnunk a felméréshez.

Részletgazdag látványtervek

A tervezést a legmodernebb számítógépes technológiákkal végezzük (ARCHiCAD) és ügyfeleink részére a piacon elérhető legrészletesebb fotó realisztikus terveket biztosítjuk (3DS MAX + CORONA RENDER). Fontos, hogy minden általunk elkészített terveken szereplő terméket el tudjuk készíteni és be tudjuk szerezni a csillártól a bútorokon és beltéri ajtókon át a szőnyegekig.

Videoyu oynat

Tervek megvalósítása

Kivitelezésben szerződött partnerünkkel tudunk segíteni az elérhetőség függvényében illetve nagyobb és bonyolultabb projeketek esetén török kollégáinkkal dolgozunk együtt.

Referenciáink

Referenciáink közt villákat, hoteleket, éttermeket, irodákat és yachtokat is meg tudsz tekinteni.

Villák

Hotelek

Éttermek

Irodák

Yachtok

Kérdéseiddel fordulj szakértőinkhez

További információért keress minket elérhetőségeink egyikén vagy várunk szeretettel TÓPARK-i bemutatótermünkben!

Elérhetőségeink