Kapcsolat

Rólunk

A Zebrano® világszerte több mint 40 bolttal várja a fényűző és luxus bútorok kedvelőit. 2022 októberétől már Magyarországon is!

Kik vagyunk mi?

A ZEBRANO® név a szakmában már egybecseng a minőséggel. De kik is vagyunk mi valójában?

Az 1985-ben alapított ZEBRANO® a minőséget szlogenné téve a bútorszektor egyik tekintélyes és jelentős márkájává nőtte ki magát. Mi vagyunk Törökország presztízsmárkája, amely a klasszikus, avantgárd, art deco,  kortárs és modern bútorokkal közel 40 üzlettel világszerte várja vásárlóit, fókuszban a prémium kategóriás bútorokkal.

Ankara keleti határában található gyártóüzemünkben a legmodernebb technológiák használatával olyan fa-, fém-, üveg- és dekorációs termékek előállítására vagyunk képesek mely cégünket az élvonalba helyezi a bútorgyártási iparágban.

Törökországban vezető szállítói vagyunk a belsőépítészeti projecteknek a tervezéstől egészen a kulcsrakész állapotig. A bútorgyártásban szerzett közel 40 éves tapasztalatunknak köszönhetően ma már nem csak lakóingatlanok belsőépítészeti projectjeivel keresik meg cégünket, hanem szállodák, kereskedelmi- és vendéglátó egységek, irodaházak valamint lakóparkok teljes belsőépítészeti kivitelelesésével is szerte Európában, Afrikában, Ázsiában, az Egyesült Államokban és a Közel-Kelet régióban.

Tapasztalatunk, gyakorlati- és technológiai hátterünk egyedülálló előnyt biztosít márkánknak, hogy a legmagasabb fokú, speciális vásárlói igényeknek és elvárásoknak is meg tudjunk felelni. Ennek köszönhetően Ügyfeleink folyamatosan frissülő bútorkollekcióinkat teljes egészében személyre szabhatják mind szín-, mind anyaghasználatban. Termékeinket minden esetben az Ügyfél által kért méretben készítjük el. Komplex szolgáltatásunknak köszönhetően bízd ránk elképzeléseidet a tervezéstől kezdve egészen a megvalósításig, ez a ZEBRANO® project szolgáltatásunk. Lakberendezőkkel és belsőépítészekkel is szívesen együttműködünk, hogy a tervezői munkáikban csak a képzelet szabjon határt, a megvalósítás már a mi feladatunk.

Zebrano project

Méltán híres tervező csapatunkkal várjuk, hogy a Te elképzeléseidet is valóra váltsuk! Minden tervezői munkánkat megelőzi egy személyes találkozó bemutatótermünkben melyre javasoljuk, hogy foglalj időpontot. Azért is érdemes hozzánk eljönni, mert egyfelől inspirációt tudsz gyűjteni, másfelől meg tudjuk hallgatni az elképzeléseidet. Fontos, hogy egy ilyen egyedi project esetén a bútorainkat, világításainkat és a textileket is teljesen személyre lehet szabni vagy akár a kínálatunkban nem létező terméket is le tudunk gyártani, hiszen ehhez minden technológiai feltétel adott. Lehetőség szerint hozz magaddal egy méretezett alaprajzot, ennek hiányában a felmérést nekünk kell elvégeznünk ami meglassíthatja a tervezési folyamatot mivel a project bonyolultságától függően elképzelhető, hogy Törökországból kell kollégát hoznunk a felméréshez.

A tervezést a legmodernebb számítógépes technológiákkal végezzük (ARCHiCAD) és ügyfeleink részére a piacon elérhető legrészletesebb fotó realisztikus terveket biztosítjuk (3DS MAX + CORONA RENDER). Fontos, hogy minden általunk elkészített terveken szereplő terméket el tudjuk készíteni és be tudjuk szerezni a csillártól a bútorokon és beltéri ajtókon át a szőnyegekig.

Kivitelezésben szerződött partnerünkkel tudunk segíteni az elérhetőség függvényében illetve nagyobb és bonyolultabb projeketek esetén török kollégáinkkal dolgozunk együtt.

Referenciáink közt villákat, hoteleket, éttermeket, irodákat és yachtokat is meg tudsz tekinteni.

További információért keress minket elérhetőségeink egyikén vagy várunk szeretettel TÓPARK-i bemutatótermünkben!

Videoyu oynat

Zebrano Project

Ha további kérdéseid vannak Zebrano® project szolgáltatásunkkal úgy vedd fel velünk a kapcsolatot: